Binnenschilderwerk 1

Binnenschilderwerk

Het binnen schilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Wij weten wat kleur met een ruimte doet. Wilt u een ruime en luchtige kamer? Of juist knus en huiselijk? Door de juiste combinatie van kleuren en effecten komt een ruimte geheel tot zijn recht. Precies zoals u het voor ogen hebt. Wij adviseren u hier graag over. Van kleurgebruik tot het gebruik van speciale verven, zoals ‘betonlook’ of afwasbare verven. Elk project is uniek, daarom komen wij graag eerst bij uw project kijken om uw wensen aan te horen. Hierna kunnen wij u geheel vrijblijvend een offerte op maat aanbieden.
Buitenschilderwerk 1

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk vraagt om absolute aandacht en vakwerk. Het moet jaren meegaan en goed blijven. Soms komt er dan meer bij kijken dan alleen vakkundig schilderen. Eerst repareren en restaureren om het dan te laten schitteren met de hoogste kwaliteit verf. Wij kijken ook naar terug komende problemen, is er elke keer in dezelfde hoek van uw goot houtrot? Dan onderzoeken wij het probleem en zorgen ervoor dat de zwakke onderdelen van uw huis verleden tijd zijn. Meedenken met de klant vinden wij dan ook erg belangrijk. Verder is het mogelijk om bij ons een onderhoud traject aan te gaan zodat de kosten verspreid worden maar uw woning wel in optimale conditie is.
monumentaal pand pictura 2

Restauratie monumenten

Ook monumentale gebouwen en grachtenpanden kunnen rekenen op de specialistische kennis van E&R schilderwerken. Naast een totale schilderbeurt kunnen wij ook een meerjarenplan opstellen om het pand optimaal te onderhouden. Dit bespaard u kosten op de korte én lange termijn. Mochten wij tijdens onze werkzaamheden gebreken in het houtwerk tegenkomen dan behandelen wij die voor u met 2K epoxyhars of voeren wij een deelvervanging uit. Tevens zijn wij thuis in de ‘ouderwetse’ handelingen, denk hierbij ook aan bijvoorbeeld het aanbrengen van stopverf in oude beglazingen of het opnieuw aanbrengen van beletteringen met een penseel.
houtrot 1

Houtrot

Een houten kozijn kan, als deze niet goed beschermd is door een waterdichte verflaag, houtrot gaan vertonen. Dit zien we vaak bij oudere panden, maar ook in moderne huizen komt het voor. Het is dan van belang om er snel bij te zijn, want houtrot kan gaan uitbreiden. E&R Schilderwerken biedt een duurzame oplossing tegen houtrot. Wij gebruiken uitsluitend producten van Repair Care om zo de hoogste kwaliteit te kunnen leveren.
Behang 1

Behang

Naast schilderen kunnen wij ook behang afwerking doen, tegenwoordig zien wij de luxere behangsoorten steeds vaker terugkomen in de woon- en werkomgeving. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende wandafwerkingen die kunnen variëren van papier behang, vinyl tot de exclusieve behangsoorten. Zo krijgt de ruimte precies de luxueuze uitstraling die u zoekt
glaswerk 1

Beglazing

Wij leveren én plaatsen diverse glassoorten. Of het nu om enkel, HR++(+), gelaagd, brandwerend glas of glas-in-lood gaat, u kunt bij ons terecht. Ook spiegels of glas met niet-standaard opbouwen kunnen wij voor u realiseren. Daarnaast leveren en plaatsen wij ook Duco ventilatieroosters. Deze roosters zorgen voor optimale ventilatie in uw woning of pand en zorgen voor een prettige woon- en werkomgeving.
Kitwerk 1

Kitwerk

Wij kunnen ook uw kitwerk uitvoeren als het nu gaat om :
  • Beglazing
  • Badkamer
  • Sanitair
  • Keuken
  • Gevel/metselwerk
  • Kozijnen
  • En nog veel meer
Wij voeren het vakkundig met de juiste soort kit uit.

Voor vragen en contact klikt u eenvoudig op de onderstaande knop